Stuene

En uformell matopplevelse i stuene på Brosundet. Hver onsdag byr vi på levende musikk med intimkonsert foran peisen.

Åpen
mandag - søndag 16-22

Drop in only – du trenger ikke bordreservasjon

Meny

Menyen er inspirert av kontinentale oppskrifter basert på det vi liker best av lokale råvarer. Rettene er en favoritt blant mange med vår helt spesielle vri. En hyllest til regionens mange mattradisjoner.

Meny

CROQUE MONSIEUR - fransk ostesmørbrød
Skinke, Gruyère ost, Mornay saus, tomat, sennep
120,-
BROSUNDET PINZA
Hjemmelaget pizzabunn laget på Mylnå-mel Mozzarella, tomatsaus, Prosciutto
225,-
BROSUNDETS FISKESUPPE
Kremet fiskesuppe med torsk, blåskjell, reker, rotgrønnsaker. Servert med brød og smør
220,-
FISH AND CHIPS
Klippfisk panert med Prosecco-deig, remulade, fries
240,-
CÆSARSALAT
Kylling, bacon, rotgrønnsaker, Parmesan, krutonger og Cæsardressing
235,-
MOULES FRITES
Hvitvinsdampede blåskjell med fløte Servert med fries og aioli
285,-
GNOCCHI MED OKSEHALE
Braisert oksehale i tomatsaus, parmesanost
245,-
KLASSISK BURGER – OKSE ELLER VEGANSK
Brioche brød, isbergsalat, bifftomater, bacon, sylteagurk, syltet løk, røkt cheddar, fries, aioli
265,-

Dessert

BROSUNDETS OVNSBAKTE OSTEKAKE
Serveres med bringebærcoulis
90,-
TIRAMISÙ
Kaffe - og romkake, Mascarpone, sjokolade
110,-
TARTE TATIN
Fransk eplepai med epler fra Skarbø gård, vaniljekrem
125,-
Book rom