FRENCH TOAST–CROQUE MONSIEUR
Skinke, Gruyère ost, Mornay saus, tomat, sennep
120,-
BROSUNDET PINZA
Hjemmelaget pizzabunn laget på Mylnå-mel Mozzarella, tomatsaus, Prosciutto
215,-
JORDSKOKKSUPPE
Jordskokk chips, ‘Nduja skinke, ‘Nduja and dill olje. Gruyère gratinert surdeigsbrød
195,-
BROSUNDETS FISKESUPPE
Kremet fiskesuppe med torsk, blåskjell, reker, rotgrønnsaker. Servert med brød og smør
195,-
CHICKEN FINGERS
Fritert kylling panert med kjernemelk Honning og sennep dipp, cheddarost dipp
205,-
FISH AND CHIPS
Klippfisk panert med Prosecco-deig, remulade, fries
230,-
ANDECONFIT SALAT
Confitert and, Chèvre, tranebær, gulrot, rødbete, valnøtter, salat,vinaigrette
245,-
MOULES FRITES
Hvitvinsdampede blåskjell med fløte Servert med fries og aioli
225,-
GNOCCHI MED OKSEHALE
Braisert oksehale i tomatsaus, parmesanost
205,-
KLASSISK BURGER – OKSE ELLER VEGAN
Brioche brød, isbergsalat, bifftomater, bacon, sylteagurk, syltet løk, røkt cheddar, fries, aioli
240,-